Laurier House Kitchen Renovation Ottawa




"My newly purchased home, in a 1970s era building, was in great need of renewal. Paul did a superb job of creating my new kitchen, opening the space by removing walls and giving it a separate identity by dropping the ceiling. He also made innovative suggestions regarding materials that could be used in lieu of panelling on the front of refrigerator.


I was able to place my complete confidence in Paul`s professionalism, work ethic and timely completion of work. Paul made a point of always explaining my options - whether in the area of colour or materials - taking design, cost and time factors into account. He was also very aware of how potentially stressful home renovation can be ..."


Daphne


Urban Zen


The spectacular, 25th floor view of the Gatineau Hills was wasted in the original multi-walled design of this condominium apartment. Taking down some walls created a 20-foot by 20-foot combined eating and living area including an ultra modern kitchen with a wall of chic pantry storage. Office equipment is hidden in the cupboards to enhance the clean look of the room and maple flooring installed with noise-absorbing underlay completes the open and comfortable atmosphere.


Now with emphasis on the view that can be enjoyed from every corner of the room, the space is given a vibrancy that enhances the eye-catching design.

This project involved energy saving dimmers.


related


Laurier Office       Laurier Bath
Book Appointment
>
Ask Paul
>